Recap AMA Session Fenix Finance X ZTH Crypto | ID

Let’s ZTH x Fenix Finance AMA get started❗️

⚠️ Don’t Panic! You are not in Ban. CHAT is muted for AMA ⚠️

📣We will host AMA with Michael & Harison

✨During the AMA, we will often close the chat feature to smooth the question and answer session.

Segment 1 : Introduction

Host : Welcome to the ZTH Crypto community, thanks for taking the time for today’s AMA session! We glad to meet here

Guest : Hello everyone 😉 I’m glad to be here with you

Host : Great! How are you feel today ?

Guest : Nice, about you?

Host : I feeling great thank you ! our community hope to talk and learn more Fenix Finance 🙏

So let’s move to segment 1
Could you please introduce yourself and (Fenix Finance) to us at the first sesion.

Guest 1 : Sure. I’m CMO at FenixFinance , chief marketing officer

Manage and organize the marketing and grow the community,
I working about 4 years into crypto,
I’m Business manager and Communications Manager and i worked on some companies and
gained a lot of experiences

Guest 2 : I’m COO at Fenix Finance,
Chief Operating Officer

optimizing financial systems,
manage and organize the marketing and development activities in the project.

my crypto experience is 6 years,
blockchain researcher, Industrial Engineer & auditor

Host : Please give me code when done answers with this emoticon 👍
Can you briefly describe what is FENIX ? and what makes FENIX different from other competitors?

Guest : FENIX Is The First Cryptocurrency Project That Aims Solve Largest Issues In CeFi & DeFi.

FENIX Wants To Create a New Version Of Crypto Exchanges That Has The Ability To Support Two Network (ERC20-TRC20).

We are looking for the best possible way to reduce fees and the easiest user interface.

Host : Mention the reasons, why choosing FENIX as an investment? What are the long-term benefits to be gained?

Guest :
❇️ Fenix swap
❇️Staking/farming pools
❇️ 70% lock liquidity for ever.
❇️ Smart contract audited.
❇️ Secure presale platform.
❇️ Voting

Host : Could you please mention about the top milestones and objectives that FENIX is aiming to execute ?

Guest : Yes, sure
We will launch our first farming pools in the coming days,

Our own Staking Platform (Under development)
Will be announced Q1,2021.

Our main focus in the second part of 2021 is the introduction of Fenix Swap( decentralized exchange).

In the next step, voting plans for update 2022 Roadmap.

Host : Awesome ! Some introductory question have already been answered and we will enter segment 2

Segment 2 : Twitter Question

Q1: What are the plans to educate and raise awareness and adoption among the community to make more people understand about the project easily?

Answer : Good, We have several marketing & development plans,

Like: Local groups, social media, community challenges, bug Bounty, AMAs and….

Q2 : Most DeFi projects especially those ones offering yield farming are driven up by hype and scarcity, so when the hype dies the project dies. What’s the key to sustaining FENIX FINANCE yield farming ?

Answer : Our yield farming program will continue for a long time,

Why? 1.Enough liquidity 2.Reasonable rates 3.Security

Q3 : What is your most ambitious goal of your project? We would appreciate it if you could share with us any Upcoming Update

Answer : Sure, Our main focus will be on Fenix Swap(New Version of Decentralized exchanges)

Farming/staking pools

Step by step, According to our Roadmap

Presale & Uniswap listing this month immediately,

Our Presale has been set for 25 December at 10 PST on the Lid platform.

Q4 : All investors will look in to the project’s smart contract audit, Because recently we have seen so much scam projects and rug pull. What is about you smart contract’ audits. Is it audited already?
please give us about the audit results

Answer : Nice, Our smart contract has been checked with several platforms, no bug

Our third party audit provider will be announced soon 🔥😉

One of the best & popular platforms 🙌
Security is the most important issue for us.

Q5 : We all know that DeFi will not replace Traditional finance institutions, so how do you seek to create an ecosystem that will allow both to interoperate together?

Answer : That’s right, As we said, There are many problems with defi & Cefi ecosystems,

We have different solutions for it so that we will become a bridge between these ecosystems. This is a requirement of crypto for the future

Host : Questions on segment 2 have been answered. We will continue Segment 3 !

Everyone please prepare your questions, chat will be opened for Telegram Segment❗️

Segment 3: Live AMA Session

Q1 : What are your preparations for welcoming the first pre-sale of FXF tokens to match your expectations and plans ?

Answer : All our plans are synchronized with the presale and there is no problem,
no worries about the presale process,

Read our Roadmap (future plans) in Q1&Q2 2021

Q2 : I see Fenix working with both ETH and Tron chains. What is the purpose of this strategy? What are the advantages of using two blockchains? Do you have any plans to start your own mainnet?

Answer : We provide two networks because people , it will prevent of much fees. I know that people like tron network at the moment, because tokens can send and receive so fast with low fee

We don’t have mainnet plan at the moment.

Q3 : So is Fenix listing tomorrow? That’s the ERC listing for Uniswap and for the TRC, the Justswap listing or the market exchange that supports TRX?

Answer : After presale Fenix will be listed on Uniswap Exchange immediately

Then Centralized exchange ⚡️
In a few days

Presale data:25 December
Listing : 25–27 December

Q4 : How can the community help your project be successful?
Do you have a local community/program ambassador to expand the marketing of FENIX tokens? And what is your project contribution to the community?

Answer : Good, According to the marketing plans we will have a global community ambassador program in the near future, stay tuned

-Social media events,
-Community Challenges

Host : Great AMA Thanks to Fenix Finance taking the time to join AMA today.!!

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store